China Trillings het Schermseparator fabrikant

Co. van de Mijnbouwmachines van Henanpingyuan, Ltd

Ben de Toekomstige Globale Leider van de Industrie van Mijnbouwmachines

Ongeveer ons

Henan Pingyuan Mining Machinery Co., Ltd
Henan Pingyuan Mining Machinery Co., Ltd
Henan Pingyuan Mining Machinery Co., Ltd
Henan Pingyuan Mining Machinery Co., Ltd
Henan Pingyuan Mining Machinery Co., Ltd
1 2 3 4 5
Henan Pingyuan Mining Machinery Co., Ltd
 • Van één enkele machine aan een volledig systeem, vormt PK Machineryalways stabiele Systeemaanpassing om het opbrengen van optimale prestaties te bereiken.

 • PK de Machinesdiensten integreren technologieoverleg, techniekontwerp, kwaliteitscontrole, ladingsbericht evenals installatie & het zuiveren.

 • Gestationeerd in Xinxiang-Stad, Henan-Provincie, China, binnenlands bekende onderzoekend en vervoerend materiaal heeft de stad, PK Machines van 60 jaar genoten.

 • PK de cultuur van het Bedrijfteam is de onontbeerlijke ziel en de persoonlijkheid van PK Machines, die hoofdzakelijk bedrijfvisie, opdracht, waarde, ethiek, zo omvat

Krijgen Trillings het Schermseparator & draaiende het schermseparator Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Grote Markt
 • Noord-Amerika
 • Zuid-Amerika
 • West-Europa
 • Oost-Europa
 • Oost-Azië
 • Zuidoost-Azië
 • Midden-Oosten
 • Afrika
 • Oceanië
 • Wereldwijd
Type Business
 • Fabrikant
 • Exporteur
 • Handelsmaatschappij
 • Verkoper
Andere details
 • Merken : PK
 • Aantal werknemers : 1~180
 • Jaarlijkse omzet : 10000000-15000000
 • Opgericht Jaar : 1995
 • Export pct : 20% - 30%

China Henan Pingyuan Mining Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Lange tijd, PK voert de Machinesstokken aan de bedrijfopdracht van „het Nemen van de grote verantwoordelijkheid, acteren met grote moraal en het maken van grote verwezenlijkingen“, productie en R&D met scherp marktinzicht uit en de strenge wetenschappelijke analyse, houdt in stap met de belangrijke normen. Wij begrijpen het belang van consistentie en betrouwbaarheid, daarom wordt elk van ons materiaal ontworpen en gebouwd volgens hoge normen, van één enkele machine aan een volledig systeem, vormt PK Machineryalways stabiele Systeemaanpassing om het opbrengen van optimale prestaties te bereiken.

China Henan Pingyuan Mining Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1


Gestationeerd in de Provincie van Xinxiang City.Henan, China, binnenlands bekende onderzoekend en vervoerend materiaal heeft de stad, PK Machines meer dan van 50 regelmatige jaren van de succesvolle groei genoten, en nu is het wijd erkend als betrouwbare en professionele fabrikant op het gebied van bulkmateriaal behandelingsmateriaal, met inbegrip van het trillende scherm, trillende voeder, riemtransportband, jakobsladder, schroeftransportband, de transportband van de schraperketting en bijbehorende vervangstukken in volledige specificaties.

China Henan Pingyuan Mining Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2Met reeks van hoog verfijnd productiemateriaal, hebben wij opstelling de internationale standaardmateriaalproductielijn, met productiecapaciteit en technologisch niveau die eerst op de lijst komen. De moderne productieworkshops omvatten de workshop van het onderzoeksmateriaal, die materiaalworkshop, heftoestelworkshop, scherpe workshop, de workshop van de rolproductie, de draaibank workshopintegrate machinaal bewerkend, vervaardiging, assemblage vervoeren, en slaan allen op één op, voeren die machines en workshops volledig internationale technologienormen uit, productiecapaciteit, technologisch niveau. Het progressieve productiemateriaal is een microkosmos van onze sterke productiesterkte.

China Henan Pingyuan Mining Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

Wij begrijpen ook dat onderzoekende van onze klanten het bulk materiële en vervoerende materiaal bij piekprestaties moet op elk moment worden in werking gesteld, daarom zijn wij van ganser harte toegewijd om klantenwaarde te verstrekken, maximumefficiency te bereiken aan minimumkosten en de uiterste productiviteit te verkrijgen tijdens het verkoopproces. Ondertussen, PK worden de Machines gesteund door ervaren beroeps om gewaarborgde klantentevredenheid te verstrekken, wat meer is, één van belangrijkst aspectsoffered door PK Machines zijn het snelle en gemakkelijke beschikbaar stellen van vervangstukken, op deze wijze, zijn er geen extra zorgen voor klanten zodra zij om met PK Machines verkiezen samen te werken.

China Henan Pingyuan Mining Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

China Henan Pingyuan Mining Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5

 

Wij begrijpen de 21ste eeuw van openheid volledig is, met de snelle en ruime toepassing van high-tech producten, zijn de mededeling en de integratie van de wereld versneld. Sinds de opstelling van de buitenlandse handelsafdeling, hebben wij actief markten overzee uitgebreid. Tegen 2017, zijn onze producten uitgevoerd naar meer dan 140 landen en gebieden met inbegrip van Rusland, het UK, de V.S., Frankrijk, Duitsland, Australië, Maleisië, Verenigde Arabische Emiraten, Indonesië, Zuid-Afrika, Iran, Chili, enz. Wij winnen hoogst lof en vertrouwen op van binnenlandse en wereldwijd klanten: De Baosteelgroep, Wiscogroup, Fatima Group, Aker Solutions, Armstrong-de Bevloering, Tata-de Groep, ATS-de groep, enz., hun vertrouwen en samenwerking op lange termijn zijn de motivatie aan ons om professionalisme, innovatie, voortreffelijkheids en toewijdings om onontbeerlijke partner te achtervolgen.
Wat meer, PK Machines is werkt altijd met de wereldberoemde leveranciers met geavanceerde technologie samen, om het elke essentiële onderdeel van het materiaal te verzekeren bereikt superieure prestaties, lange de dienstspanwijdte, weinig mislukking en onderhoudswerk. Er is ook een belangrijk punt dat zodra het essentiële onderdeel ontbreekt, de klant naar de lokale agent voor vrij vervanging of onderhoud kan gaan, die heel wat tijd kunnen sparen en uitgave. Het motormerk omvat: ABB, NAAIT, WEG, SIEMENS, ITALVIBRAS; Het reductiemiddelenmerk omvat: NAAI, SIEMENS, FLENDER, SUMITOMO; Het dragende merk omvat: NSK, SKF, FAG; Het riemmerk omvat: CONTITECH, BANDO; Elektrocontrole: SIEMENS, SCHNEIDER. Nochtans, een ander merk dat niet wordt vermeld, kunnen wij vanaf uw specifieke vraag aanpassen.

China Henan Pingyuan Mining Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 6

 

China Henan Pingyuan Mining Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 7

 

 

 

pk-leverancier

Contactgegevens