China Trillings het Schermseparator fabrikant

Co. van de Mijnbouwmachines van Henanpingyuan, Ltd

Ben de Toekomstige Globale Leider van de Industrie van Mijnbouwmachines

Nieuws

November 20, 2019

Een partij van transportbanddekking door Volga cementbedrijf was wordt bevolen gebeëindigde productie die

Afgelopen vrijdag werd een bestelling met duizend en tweehonderd stukken transportbandafdekking voltooid en klaar om te worden verzonden naar Qingdao Port, de bestemming is St. Petersburg in Rusland.
Deze partij van de kap van de riemtransporteur kan in vast type en enkelzijdig te openen type worden verdeeld, dat voor riembreedte 800mm riemtransportband zal worden gebruikt, de dikte is 0.6mm, gebruikend oceaanblauw gegalvaniseerde staalplaat. Openingsbreedte is 1260 mm, hoogte is 1130 mm, scharnier, vergrendeling, handvat en bijpassende boorschroef en treknagel zijn aanwezig.
band-transporteur-kap-hood
Transportafdekking wordt gebruikt om de getransporteerde materialen, riemen, loopwielen en raamwerk te beschermen tegen regen, wind, stof tijdens transport en om de verspreiding van poeders te voorkomen. Het bestaat uit staalplaat, haak, scharnier en klinknagels enz. Bovendien kan de staalplaat ook worden vervaardigd in gegalvaniseerd staal, aluminium, roestvrij staal, glasvezel en gelakt staal. Anti-regen transporthoes is geschikt voor transportband met een breedte van 500/650/800/1000/1200/1400/1600/1800 / 2000mm in krachtcentrale, cementfabriek, staalfabriek, chemische fabriek, haven, dok, mijn, kolen plant etc.
anti-rain-band-transporteur-afdekking
Als u vraag hebt naar de transportbandafdekking , neem dan gerust contact met ons op: info@pkmachinery.com voor meer informatie, klik: www.pkmachinery.com

Contactgegevens