China Trillings het Schermseparator fabrikant

Co. van de Mijnbouwmachines van Henanpingyuan, Ltd

Ben de Toekomstige Globale Leider van de Industrie van Mijnbouwmachines

Nieuws

November 20, 2019

Werd de roterende trillende zeef van het koffiepoeder geleverd aan San Salvadorhaven

Vorige week, zal de roterende trillende zeef van het koffiepoeder die door Salvadoran cliënt wordt bevolen was gebeëindigde productie en aan San Salvadorhaven na verpakking worden verzonden.
Het dit roterende trillende scherm wordt ontworpen voor koffiemacht, drie lagen, maaswijdte: 10mesh, 35mesh, 140mesh. Na goed het kennen van de eis van de cliënt, PK ingenieur gevormde diameter 1000mm machine om het het zeven systeem te passen. Overwegend het materiële bezit, is de bouw van de contactendelen van het koffiepoeder SUS304, is ander materiaal koolstofstaal.
roterend-trillen-scherm-voor-koffie-poeder.
Het roterende trillende scherm wordt ontworpen aangezien high-precision onderzoeksmachines, diameter zich van 400mm tot 2000mm, met enige of veelvoudige onderzoeksdekken kunnen uitstrekken, kan het materiaal totaal koolstofstaal zijn, zijn het totale roestvrije staal of de materiële contactdelen roestvrij staal volgens verschillend product.
Het roterende Trillende Scherm wordt wijd gebruikt in vele industrieën, die ceramisch voedsel behandelen, chemisch, metallurgie, verontreinigingsbehandeling die etc., diverse soorten materialen behandelt.
/rotary-vibrating-sifter
PK de Machines zijn een professionele fabrikant van roterende trillende zeef en het draaiende scherm dat wijd in fine zevend systeem wordt toegepast, als u om het even welke eisen van boete zevend materiaal hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. De verdere informatie, gelieve te klikken: www.pkmachinery.com

Contactgegevens